İhsaniye Fidanlık Ortaokulu

Vizyon: “ Önce İnsan” anlayışından yola çıkarak Atatürk ilke ve inkılapları ile donanmış, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen , aydın , katılımcı, toplum tarafından takdir edilen, vatanını, milletini seven ve onu yüceltmeye çalışan, milli ve manevi değerlere sahip, çağdaşlaşmayı hedef alan, dünya vatandaşı niteliklerine sahip, hoşgörülü ,ahlaklı insan yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak ; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı , okuyan, inceleyen , araştıran, evrensel değerleri tanıyan benimseyen araştırmacı , sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar: 2008 - 2009 Eğitim Öğretim yılında SBS Türkiye Birinciliği

Saatler: 13.10-18.15
Isınma: Doğal gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: DEĞERLER EĞİTİMİ

WEB - https://fidanlikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇİFTLİK MAH. ARİF NİHAT ASYA CAD. İHSANİYE ÇİFTLİK İLKOKULU BLOK NO 31 GÖLCÜK / KOCAELİ

Yerleşim Yeri - Gölcük/KOCAELİ

Ulaşım Karayolu